فهرستی از عجیب‌ترین حیوانات جهان!

  

فهرستی از عجیب‌ترین حیوانات جهان!


28 جاندار عجیب‌ترین حیوانات بر روی كره زمین لقب گرفتند!
اولین این جانداران یك نوع «موش‌كور» است كه اغلب در امریكای شمالی یافت می‌شود. ‌این موش كور از آن جهت لقب عجیب‌ترین حیوان روی كره زمین را از آن خود كرده كه به جای بینی بر روی پوزه خود، 22 بازوچه و حسگر دارد و از طریق آن‌ها می‌تواند غذای خود را بیابد. این جانور در باتلاق‌ها، دشت‌ها و مناطق پست زندگی می‌كند و اغلب جانوران بی مهره، حشرات آبزی، كرم و جانداران نرم‌تن نظیر حلزون‌ها را می‌خورد.



دومین موجود عجیب در این رده‌بندی، یك نوع مار تیز دندان از نژاد افعی است كه با داشتن آرواره و پوزه‌ای بلند و نوع خاصی از دندان می‌تواند زهر خود را به بدن شكارش وارد كند.
امروزه تنها دو نوع از این مارها در حیات وحش زندگی می‌كنند یكی در «هائیتی» و «جمهوری دومینیكن» و دیگری در كوباست.



سومین موجودات عجیب خوك‌های دریایی هستند كه اكثرا یا بر روی آب اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد زندگی می‌كنند یا آنكه می‌توان آن‌ها را در بستر و كف این آب‌های آزاد یافت. این موجودات آبزی خود را با گل و لای و لجن كف اقیانوس‌ها سیر نگه می‌دارند.
همچنین بر اساس گزارشات موجود، هنوز مشخص نشده است كه این خوك‌های دریایی چگونه می‌توانند در عمق و قعر آب‌های آزاد زندگی كنند.



چهارمین موجود عجیب و خارق‌العاده جهان، یك ماهی از نوع ماهی حباب است كه می‌تواند با باد كردن خود بر روی آب شناور بماند.



«یتی خرچنگ» كه در سال 2005 میلادی در جنوب اقیانوس آرام یافت شد، پنجمین موجود و جاندار آبزی عجیب است و در عمق دو هزار و 200 متری از سطح دریا زندگی می‌كند.



ششمین جاندار عجیب، «لاك پشت سفید - صورتی» است كه البته رنگ كرمی و سفیدش بر بدن این جانور خونسرد غالب است و تنها لكه‌هایی از رنگ صورتی بر بدنش دیده می‌شود. این لاك پشت غول‌پیكر در فرهنگ چینی‌ها ارج و قرب فراوان دارد.



«موش دوپا» كه هفتمین جانور عجیب جهان است، اكثرا شبانه شكار می‌رود و در بیابان‌های چین و مغولستان یافت می‌شود. این جاندار جونده دارای دمی بلند، پاهایی دراز و گوش‌هایی بزرگ است.
این جاندار كمیاب و نادر بوده و به شدت در معرض خطر انقراض نسل قرار دارد.



«داركوب آی‌.آی»، هشتمین جانور عجیب جهان است. این موجود با سوراخ كردن تنه درختان كرم‌های حشره را بیرون می‌آورد و اگر این كرم‌ها تلاش كنند تا از دست این جانور فرار كنند، او با دندان‌هایی همانند یك جونده سوراخ تنه درخت را عریض‌تر كرده و با انگشت وسطی خود غذایش را شكار كرده و می‌خورد.



نهمین جانور «سایگا» است كه با بینی بسیار بزرگ و قابل انعطافش هوای سرد زمستان را گرم كرده و در تابستان گرد و غبار شدید را فیلتر می‌كند تا برای تنفس مناسب شود.



«مارماهی دهان گرد» به دلیل عادات غذایی نامعمول و غیر متعادل، دهمین موجود عجیب جهان لقب گرفته است.



یازدهمین جاندار عجیب جهان یك نوع «ماهی هیولا» است كه به دلیل قابلیت استتار شدن این لقب را از آن خود كرده است. این ماهی هیولا كه در آب‌های سرد و آرام زندگی می‌كند، برای اولین بار در آب‌های استرالیا یافت شد و از سال 1982 میلادی تحت حمایت دولت این كشور قرار گرفت.



دوازدهمین موجود عجیب یك نوع «بوزینه تنبل لاغر» است كه در نواحی پست و مرطوب و استوایی هندوستان و سریلانكا زندگی می‌كند و به دلیل نابود شدن زیستگاه‌ها و یا از بین رفتن محل زندگی به شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد.

 


سیزدهمین موجود عجیب یك نوع «تمساح هندی» است كه با طول تقریبی هفت متر یكی از بزرگترین سوسمارهای جهان بشمار می‌رود، اما به دلیل شكار بی‌رویه توسط قاچاقچیان و شكارچیان غیر‌مجاز نسل این جانور خونسرد به شدت در معرض انقراض قرار گرفته است.



چهاردهمین موجود عجیب این فهرست یك نوع «قورباغه‌ماهی پرمو» است كه در بستر دریاها منتظر شكار به كمین می‌نشیند و اكثرا در آب‌های اندونزی یافت می‌شود.



پانزدهمین موجود شگفت آور، ‌یك نوع «اختاپوس گوش دراز» است كه «اختاپوس دومبو» لقب گرفته و در آب‌های پرعمق اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد زندگی می‌كند.
نام این اختاپوس را از شخصیت كارتونی «دومبو» در فیلم‌های والت دیزنی گرفته‌اند.



یك نوع «مار ماهی آب‌های پرعمق» كه دارای دندان‌هایی بلند و سوزنی شكل بوده و آرواره‌ای مفصلی است در رده شانزدهم این فهرست قرار دارد. گفته می‌شود این مار ماهی با حمله به شكارچی، جریانی از الكتریسیته از بدن خود به بدن شكارچی منتقل می‌كند كه می‌تواند تا چند ساعت فرد یا حیوان شكارچی را بیهوش كند.



پرنده «شوبیل» نیز در رده هفدهم این فهرست قرار دارد. این پرنده كه در مرداب‌های استوایی شرق آفریقا زندگی می‌كند كه با گشودن بال‌هایش به دو متر می‌رسد. این پرنده عجیب سیاه رنگ در قرن نوزدهم میلادی و برای اولین بار توسط پرنده‌شناسان كشف شد.



یك نوع «آفتاب پرست» از راسته مارمولك‌ها نیز در رده هجدهم این فهرست است. این آفتاب پرست كه «آكسوتول» نام دارد در نواحی پست و در بستر دریاچه‌ای واقع در مكزیكو‌سیتی یافت می‌شود. این آفتاب‌پرست از آن جهت عجیب است كه بیش از هر خزنده دیگری قادر است پس از قطع عضو، آن را بازسازی كند.

Comments

Popular posts from this blog

آشنایی با زبان بدن 8 حیوان خانگی

فرودگاه شهدای ایلام

پروازهای توقف دار را بررسی کنید